Werkwijze

Totaalpakket

Soft-Solutions ontwikkelt software om uw bedrijfsprocessen naar een hoger plan te tillen. De bijbehorende hardware produceren we niet zelf. Daarvoor maken we gebruik van een netwerk aan experts. Dankzij deze kruisbestuiving zijn we in staat om een totaalpakket aan onze klanten te leveren.

Maatwerk in software

De term standaardoplossing komt in ons vocabulaire niet voor. We staan 100% voor op maat gesneden oplossingen. Goede software voegt zich naar de omgeving. Niet andersom. Maatwerksoftware vraagt om een grondige en kritische analyse van uw logistieke processen. De professionals van Soft-Solutions hebben de ervaring en expertise in huis om deze analyse uit te voeren en te vertalen in een gebruiksvriendelijke oplossing die rendeert. Vanzelfsprekend bent u als opdrachtgever vanaf het prille begin hierbij betrokken.

Sparringpartner

In de keuze van nieuwe software of een automatiseringspartner gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Sommige beslissingen zijn ingrijpend en vragen om een kritische blik en een grondige voorbereiding. De professionals van Soft-Solutions weten zich goed in te leven in uw vraagstuk. En omdat we zelf ondernemer zijn, spreken we ook uw taal. Graag vertolken we de rol van sparringpartner. We nemen geen blad voor de mond en denken kritisch met u mee. Dankzij onze ervaring met logistieke processen zijn we in staat om snel te schakelen. Vaak zien we tijdens een intake of rondleiding al waar de pijnpunten zitten.