Oplossingen

Bedrijfssystemen (ERP)

Met behulp van ERP-software is het mogelijk om verschillende bedrijfsprocessen aan elkaar te koppelen. Denk aan de bedrijfsadministratie, voorraadsystemen en logistieke processen. Medewerkers van verschillende afdelingen hoeven data slechts één keer hun gegevens in te voeren. Vervolgens kan iedereen in het bedrijf er snel over beschikken. Bedrijfssystemen zijn er in soorten en maten. Soft-Solutions ontwikkelt ERP-software die uw organisatie past als een handschoen. We zadelen u dus niet op met een log systeem waarvan u slechts een deel van de functionaliteiten benut. Bovendien sluiten onze oplossingen naadloos aan op bestaande systemen.

Arbeidsregistratiesystemen

Als ondernemer houdt u graag een vinger aan de pols. Inzicht in gewerkte uren en geleverde prestaties is belangrijk om de inzet en betrokkenheid van individuele medewerkers te beoordelen. Voor uw planning en omzet is dat van levensbelang. Soft-Solutions ontwikkelt al jaren krachtige software om arbeid en productie te registreren en direct terug te koppelen voor analyse. Vooral in de zachtfruit en asperge teelt sector hebben we een uitstekende naam opgebouwd met gebruiksvriendelijke software en bijbehorende tools zoals scanners of barcodeprinters.

Voorraadbeheersystemen

Met een professioneel voorraadbeheersysteem hebt u in één oogopslag inzicht in uw voorraad. Vervolgens is het de kunst om op basis van deze cijfers de juiste conclusies te trekken. U wilt graag aan de vraag van klanten voldoen en u hebt er een hekel aan om ‘Nee’ te moeten zeggen. Welke artikelen moet u dan regelmatig aanvullen? En wat is het minimum dat u van een bepaald artikel op voorraad moet houden? Soft-Solutions ontwikkelt gebruiksvriendelijke software om uw voorraden te beheren. Ook hier geldt nadrukkelijk: uw bedrijfsprocessen zijn richtinggevend. Door hier kritisch naar te kijken, zijn we in staat om maatwerk te leveren.

Tracking & Tracing

Soft-Solutions heeft veel expertise en ervaring in huis in het ontwikkelen van software voor tracking & tracing. Met behulp van hoogwaardige barcodeprinters en scanners kunt u producten op de voet te volgen. U weet dus altijd waar uw producten zich in de keten bevinden. Zowel in het magazijn als onderweg naar klant of groothandel. Op maat gesneden software stelt u in staat om het logistieke proces nauwkeurig te monitoren. Om planning, administratie en logistiek proces zorgvuldig op elkaar af te stemmen is tracking & tracing een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering.