Ons team

Frank Beerens
Frank Beerens
Eigenaar

Techneut in hart en nieren. Door zijn nuchtere kijk een sterke analist. Gedreven in zijn werk en nieuwsgierig naar nieuwe technologie. Heeft letterlijk van zijn hobby zijn vak gemaakt. Een enthousiaste consultant die u innoverende Solutions biedt. In zijn vrije tijd vist hij graag, niet naar oplossingen maar op echte vissen. Wat er overblijft aan vrije tijd besteedt hij aan zijn andere hobby, fotograferen.

Lees meer
Maurice Vullers
Maurice Vullers
Eigenaar

Gedreven ondernemer. Zijn passie voor ondernemen kan hij kwijt in het oplossen van klantvraagstukken. Een enthousiastmerende conceptdenker, die met pragmatische Solutions komt. Hij is dan ook een echte sparringpartner voor de ondernemer. In zijn vrije tijd een sportieve voetbalspeler die graag op zijn doel afgaat. Ook tijdens het golfen slaat hij graag een hole-in-one.

Lees meer
Joost Silvrants
Joost Silvrants
Engineer

Nuchtere en sociale software ontwikkelaar met een grote interesse in nieuwe technieken en ontwikkelingen. Altijd zoekend naar de beste oplossing. Geeft sturing aan het software team op het technische gebied. Een Limburger in hart en nieren; experimenteert met het brouwen van bier, is lid van de lokale carnavalsvereniging en schutterij.

Lees meer
Marc Gerrits
Marc Gerits
Engineer

Een echte techneut. Grote bron van kennis aangaande communicatie protocollen tussen diverse systemen en hardware. Zorgt voor een gezonde en ontspannen sfeer op de werkvloer. In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje op de squashbaan.

Lees meer
Hans Grijmans
Hans Grijmans
Engineer

Oog voor ieder detail. Ervaren engineer met veel kennis en ervaring die oplossingsgericht te werk gaat. Naast de computer heeft hij nog twee andere hobby’s; lezen en modelbouw. Ondersteund de ‘Juniors’ bij Soft-Solutions en is altijd nieuwe techniek aan het uitvogelen. Kwaliteit staat bij hem voorop.

Lees meer
Mirjam Berben
Mirjam Berben
Secretariaat

Ervaren secretaresse die met veel plezier klanten te woord staat, en zich goed kan vastbijten in een grote variatiet aan vraagstukken binnen de organisatie. Met haar gedrevenheid en vrolijkheid zorgt ze voor een fijne werkomgeving zodat intern alles op rolletjes loopt. In haar vrije tijd een echte levensgenieters die haar energie kwijt kan in het wielrennen.

Lees meer
Joep Melssen
Joep Melssen
Junior Software Engineer

Joep is vanaf jongs af aan al bezig met ICT, en nee niet gewoon een simpel computer programma installeren maar programma’s bouwen én oplossingen bedenken. Zeer leergierig en perfectionistisch. Na een dag achter de PC vindt Joep zijn ontspanning vooral op het voetbalveld als trainer van een jeugdelftal en speler van RKMSV 5 (Meijel). Automatisering is zijn passie en dit vertaalt hij ook door naar zijn hobby als DJ en bewondering van alle technieken op diverse podia.

Lees meer